fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12A
1625 NV Hoorn
0900-2355926

Openingstijden

Koopzondag(en)

Kwantum Hoorn

Uitgebreid assortiment en allerlaagste prijs
Kwantum Hoorn biedt niet alleen een zeer uitgebreid assortiment tegen de allerlaagste prijs, ook extra diensten tegen vriendenprijzen zijn er geen probleem. En u kunt er zeker van zijn dat de houten tuinmeubelen FSC-gecertificeerd zijn.

Zelf doen of laten doen
Niet iedereen is even handig of heeft genoeg tijd om zelf gordijnen te maken of vloerbedekking te leggen. Kwantum Hoorn heeft een aparte service-afdeling die ervoor zorgt dat uw gordijnen kant-en klaar worden gemaakt en dat uw vloerbedekking goed en vakkundig wordt gelegd.

Al 5 jaar winnaar onderzoek milieudefensie
Wij zijn verheugd om te melden dat Kwantum voor de vijfde keer op rij als winnaar naar voren kwam uit het onderzoek van Milieudefensie naar hardhouten tuinmeubelen. Alle ingekochte hardhouten tuinmeubelen voor het tuinseizoen zijn 100% FSC (keurmerk dat aangeeft dat het gebruikte hout uit goed beheerde bossen komt). Uiteraard blijven we alleen maar 100% FSC tuinmeubelen verkopen in de toekomst!

Kwantum Hoorm
Kwantum zit natuurlijk in de nabije omgeving in meerdere plaatsen gevestigd. Zo is er in Noord Holland onder andere Kwantum Heerhugowaard, Kwantum Purmerend en een Kwantum in Alkmaar. Kwantum Hoorn biedt een meer waarde door de ideale ligging en de overige aanwezige woonwinkels op Hof van Hoorn. Ook kunt u voor de deur gratis parkeren!

Tot ziens bij Kwantum Hoorn!