fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8B
1625 NV Hoorn
0229-266639

Openingstijden

Koopzondag(en)

Bot Meubelen

Op zoek naar een meubelzaak in Hoorn?
Bot Meubelen is er voor u! Al meer dan 100 jaar is Bot Meubelen toonaangevend in West-Friesland en ver daar buiten. Bot Meubelen Hoorn heeft een rijk assortiment aan meubelen. Bot Meubelen Hoorn verkoopt producten met een verhaal, multifunctioneel en doordacht. Ook in advies willen zij onderscheidend blijven. Wat past het beste bij de moderne gezinssituatie en welke keuzes zijn het beste hierbij te maken? Dat is waar het uiteindelijk om gaat: kwaliteit, duurzaamheid en gebruikmaken van de nieuwe technologie. In het interieur van nu en de toekomst speelt multimedia apparatuur een steeds grotere rol. Bot Meubelen Hoorn speelt hier op in met een breed aanbod aan designmeubelen voor design wonen!

Collectie
Stel u koopt nu een nieuwe tv en wilt niet maanden op een tv-kast wachten. Bot Meubelen Hoorn biedt de oplossing met Now! by hülsta. Op zoek naar een nieuwe bank? Binnen een maand bij u thuis geplaatst, het kan! Vele bestaande merken behoren tot het assortiment van Bot Meubelen in Hoorn: Leolux, Gelderland, Jori, Hülsta wonen, Variér Furniture, Interstar, Rom, Moome, Saunaco, Bree’s New World, Mobitec en Sumisura. Ook is er een complete studio van THE INNOVATORS OF COMFORT oftewel Stressless. Ook voor de juiste merkverlichting, luxe woonaccessoires en karpetten kunt u bij deze meubelzaak in Hoorn terecht.

Waarom naar Bot Meubelen Hoorn?
Bot Meubelen is een unieke meubelwinkel in Hoorn. Designmeubels aangepast naar uw persoonlijke maten. Kom voor een persoonlijk advies naar onze showroom.