fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B
1625 NV Hoorn
0229-502420

Openingstijden

Koopzondag(en)

EP Beerepoot

Ervaar de elektronicabeleving
EP:Beerepoot gevestigd op Hof van Hoorn onderscheidt zich door een hoog serviceniveau, door vernieuwend te zijn en door u, onze klant, te blijven verrassen. Op de 2800m2  die het pand biedt, vindt u nog meer elektronicabelevingen voor het hele gezin. Hoogstaande merken laten zien wat EP Beerepoot in huis heeft. Bekijk de presentaties. Geniet van Live Cooking demonstraties in onze speciaal uitgeruste keuken. Laat u verrassen door de laatste draadloze ontwikkelingen. Proef en ontdek de laatste trends op electronica gebied.

In de compleet ingerichte huiskamers geniet u van hoogstaande beelden en geluidskwaliteit en ontdekt u de laatste trends op het gebied van interieuraccessoires. Bij de entree proeft u heerlijke koffie en op de witgoedafdeling vindt u de apparatuur die aansluit bij uw wensen.

De verkoopadviseurs van EP Beerepoot én vertegenwoordigers van de diverse topmerken vertellen u er graag alles over. Uiteraard kan uw apparatuur thuis worden bezorgd. Onze installateur plaatst het apparaat en gaat pas weg als alles naar wens is. Bij storingen kunt u rekenen op de hulp van de serviceafdeling van EP Beerepoot.

Loop eens binnen in de winkel van EP:Beerepoot in Hoorn.