fbpx


HOF VAN HOORN CONTACT

DR. C.J.K Van Aalstweg

500 meter van de A7, afslag Hoorn

info@hofvanhoorn.nl

0229-206490

Woonboulevard Hof van Hoorn is al 27 jaar een begrip in Westfriesland. In 1993 startte het winkelgebied, aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg, onder de naam Runshopping Centre Hoorn. Later werd deze naam veranderd in Woonplaza Hoorn en uiteindelijk werd het centrum, na een complete gedaanteverwisseling in 2011, omgedoopt tot Hof van Hoorn. Met een aanbod van ruim 25 winkels van formaat is het er nu makkelijk en compleet shoppen.

Makkelijk bereikbaar
Het Hof van Hoorn is makkelijk te bereiken. Vanuit bijvoorbeeld Purmerend bent u met de auto in 20 minuten op het winkelcentrum. Vanaf de A7 neemt u afslag Hoorn en vervolgens gaat u bij de 2e rij stoplichten linksaf de van Aalstweg op. Parkeren is geen enkel probleem, er zijn in totaal ruim 1000 parkeerplaatsen en bovendien is het parkeren gratis!

Acties
Het Hof van Hoorn organiseert met regelmaat evenementen en acties zoals in juni het Zomerspel en in december Kraak de Kluis, acties waarbij alle klanten kans kunnen maken op een leuk  prijzenpakket.

Wilt u in contact komen met één van de winkels op het Hof van Hoorn ga dan naar de pagina Winkels en vind de desbetreffende conractgegevens.

Contactformulier

  HOF VAN HOORN WINKELVERDELING

   

  0%
  Woonwinkels
  0%
  Eten/Drinken
  0%
  Accessoires
  0%
  Klussen
  0%
  Overige