fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12 B
1625 NV Hoorn
hoorn@bcc.nl

Openingstijden

Koopzondag(en)

BCC Hoorn

Nieuwe locatie

BCC is verhuisd! De elektronica gigant verruilde haar huidige locatie op het Hof voor een pand die meer centraal gelegen ligt en betere presentatie mogelijkheden biedt.

Binnen treft u o.a. een goednieuwe inbouwstudio met de jongste series inbouwapparatuur. Verder werd er een Smart Home geïnstalleerd waar iedereen kan kennis maken met de vele nieuwe mogelijkheden van de ‘connected world’. Het is de derde BCC store in Nederland die volgens dit nieuwe winkelconcept werd ingericht.

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Hoorn. De vernieuwde winkel op het Hof van Hoorn laat zien dat de wereld van de elektronica volop in beweging is. Zo toont de Smart Home afdeling u de vele mogelijkheden om via apps en smartphone allerlei apparatuur te bedienen, thuis maar zeker ook op afstand. Of u nu om een nieuwe wasmachine gaat of een nieuwe LED TV, bij BCC Hoorn helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze.

Vestigingsmanager Frank Pels en zijn team is blij met de nieuwe locatie. ‘Het is beter bereikbaar, beter zichtbaar en we hebben de beschikking over de nieuwste presentatie opstellingen. Hiermee kan de klant zelf ontdekken wat er allemaal mogelijk is.’ Alle BCC medewerkers kijken uit naar uw komst!