fbpx
Leen Bakker; Zelf samenstellen

Leen Bakker; Zelf samenstellen

Bij Leen Bakker is een uitgebreid assortiment woonartikelen te vinden. Neem voor u naar de winkel op het Hof van Hoorn komt eens even een kijkje op leenbakker.nl. Hier vindt u namelijk de super handige configurator waarmee u geheel naar eigen wens diverse producten op maat kunt samenstellen. Zo creëert u een inrichting passend bij uw woonwensen en woonstyle.

De unieke UMIX collectie is exclusief bij Leen Bakker verkrijgbaar. Binnen deze collectie stelt u zelf diverse meubelen samen. Neem bijvoorbeeld de boxsprings. Bij Leen Bakker heeft u de keuze uit maar liefst 9 voorgeconfi gureerde boxsprings. Selecteer zelf het model, de afmeting, kleur en comfort. Of stel zelf uw bankstel samen, u kunt kiezen uit 8 voorgeconfi gureerde modellen. En bij de gordijnen heeft u een keuze uit maar liefst 200 verschillende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een eettafel geheel naar eigen wens samen te stellen. Bij de eettafel Houston kiest u zelf de afmeting, het model en het soort poten. Kom eens langs en laat u adviseren over de mogelijkheden. Koopzondag geopend.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15, Tel. 0229-266077, www.leenbakker.nl