fbpx
Jumper: Even voorstellen

Jumper: Even voorstellen

Cyril is 33 jaar en werkt nu alweer één jaar als zorgmedewerker van de dierenwinkel Jumper op het Hof van Hoorn. Zijn functie omschrijft hij zelf het liefst als Manusje van alles. Het leukst vindt hij het verwerken van de goederen bij binnenkomst en het netjes houden van de schappen en de winkel. Inmiddels is hij volledig opgenomen in het team en voert hij alle opdrachten zelfstandig uit. “Met het Coronavirus moesten wij een paar maanden op de zorg groep blijven en mocht ik niet te werk, dit was wel een zware periode voor mij” vertelt Cyril. “Werken bij Jumper betekent voor mij dat ik onder de mensen kom, mijn ritme behoud en onderdeel ben van een hele gezellige familie. Ik voel me meer dan thuis bij de meiden van de Jumper. Ik maak heel graag een praatje met klanten en zou het dan ook heel leuk vinden als u eens kennis met mij komt maken”. Tegen alle klanten die nog nooit bij Jumper op het Hof van Hoorn ons geweest wil hij graag zeggen: “Kom eens langs, we hebben een grote winkel en we zijn zeker de moeite van het bezoeken waard”

Tot gauw bij Jumper Hoorn!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8A, Tel. 0229-855707, www.jumper.nl