fbpx
Megategel; kranen

Megategel; kranen

Bij Megategel hebben ze alles voor uw badkamer. Zo ook diverse douchekranen. U kunt kiezen uit opbouwmodellen die aan de muur worden bevestigd, maar ook inbouwkranen die in de muur worden gemonteerd. Dit zorgt voor meer doucheruimte en een strakke uitstraling.

Ook voor de wastafel of fontein vindt u hier de juiste kranen. Net als douchekranen zijn wastafelkranen beschikbaar in opbouw- en inbouw uitvoering. Voor in het toilet zijn er fonteinkranen met een korte uitloop. Hiermee bespaart u ruimte en voorkomt u dat er water wordt gemorst. Bij Megategel vindt u een zeer ruim assortiment aan kranen. De meeste kranen zijn gemaakt van chroom of RVS en hebben een strakke uitstraling. Er zijn modellen met een hoge staande uitvoering, maar ook met uitneembare spoeldouches. Handig voor het afspoelen van bijvoorbeeld grote pannen. Daarnaast is er natuurlijk de populaire Quooker. Dankzij deze kraan is een waterkoker overbodig. Op sommige plekken in huis wilt u waarschijnlijk de mogelijkheid hebben om de temperatuur van het water te kunnen bepalen. Hiervoor kunt u kiezen tussen een thermostaatkraan of mengkraan. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, T. 0229-239526, www.metmega.nl