fbpx
Profijt; kennis van zaken

Profijt; kennis van zaken

Kom voor het beste woonadvies langs bij Profijt Meubel op het Hof van hoorn. Het team staat altijd voor u klaar om al uw woonwensen te vervullen. Of het nu gaat om advies welke meubelopstelling het beste in uw huiskamer past of om advies over de stoffen en kleuren die profijt in huis heeft, ze helpen u hier graag verder op weg om de beste keuze te kunnen maken.

Ook bij uw keuze voor een relaxfauteuil krijgt u uitgebreid advies. Welk model sluit het best aan bij uw huidige interieur en welk model heeft het voor u ideale zitcomfort. Zo geven ze advies of model Small, Medium of Large dan de beste keuze is. De medewerkers van Profijt Meubel zijn op de hoogte van alle meubelkennis door de speciale Academy, welke ze bij Profijt Meubel Nederland hebben gevolgd. Naast het woonadvies bent u natuurlijk van harte welkom om de collectie meubelen te komen bekijken en inspiratie op te doen. Is het voor een nieuwe bank, meubelprogramma, eethoek, relaxfauteuil of bent u op zoek naar nieuwe lampen of woonaccessoires bij Profijt meubel is er weer volop keuze.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl