fbpx
Thuisin; wandpanelen

Thuisin; wandpanelen

Houten wandpanelen zijn decoratieve elementen voor het bekleden van muren in huis of onder de veranda. De smalle houtstroken geven elke kamer een stijlvolle uitstraling en dempen dankzij de vilten achterkant het geluid.

Houten wand- en plafondpanelen stralen warmte uit en creëren snel een natuurlijke sfeer. Ze zijn eenvoudig en naadloos te bevestigen, zelfs op oneffen muren, wat zorgt voor een strakke look. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek in de ruimte dankzij hun geluidsabsorberende eigenschappen. Ze zijn gemaakt van duurzaam en gecertificeerd hout, ideaal voor een milieuvriendelijk interieur. Voor een doorlopend effect naar het plafond zijn naast kit ook schroeven nodig.

Deze panelen bieden veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Monteer ze bijvoorbeeld horizontaal in de hal, achter de tv, of aan het hoofdeinde van het bed. Of combineer zwarte panelen met houtkleur voor een unieke uitstraling.

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Wij helpen u graag verder!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8E, T. 0229-247459, www.thuisin.nl