fbpx
Goossens; fauteuil Nomi

Goossens; fauteuil Nomi

Ontdek de zachte omhelzing van fauteuil Nomi, de nieuwste toevoeging aan de collectie van Goossens.

Deze hippe draaifauteuil combineert eigentijdse stijl met ongeëvenaard zitcomfort, perfect passend bij de trend van nu. Nomi biedt een heerlijk zachte zitervaring, ideaal om in weg te kruipen. Met zijn ronde vormgeving en hoog aaibaarheidsgehalte is fauteuil Nomi een ware eyecatcher in iedere ruimte. Verkrijgbaar in een elegante beige teddystof, voegt deze fauteuil een vleugje luxe en comfort toe aan uw interieur. Laat u knuffelen door draaifauteuil Nomi en creëer een plek waar u volledig kunt ontspannen. Verkrijgbaar vanaf € 699,-.

Fauteuil Nomi in het echt bekijken? Of wilt u graag persoonlijk interieuradvies? Kom naar de Goossens winkel in Hoorn! Goossens realiseert uw persoonlijke interieur. In de omvangrijke collectie staan comfort en stijlvol design centraal. Dankzij talloze personalisatieopties vindt u altijd een meubel dat perfect bij u past.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12B • Tel. 0413 – 21 41 25 • www.goossenswonen.nl