fbpx
Leen Bakker; eettafelstoelen

Leen Bakker; eettafelstoelen

Heeft u beperkte ruimte? Overweeg dan een hoge tafel tussen keuken en woonkamer met bijpassende barkrukken aan de woonkamerkant, waardoor gasten gezellig kunnen aanschuiven terwijl u kookt.

Eetkamerstoelen zijn niet langer enkel functionele meubelstukken; ze zijn een onderdeel van uw interieur en bieden comfort. Bij Leen Bakker vindt u diverse designstoelen in verschillende prijsklassen, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw inrichting, ruimte en persoonlijke voorkeuren passen. Van stoelen met armleuningen tot exemplaren met opvallende details zoals een metalen onderstel of een gekruist houten frame, er is voor ieder wat wils.

Kom naar de winkel op het Hof van Hoorn voor advies en ontdek de perfecte eettafelstoelen voor uw huis.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15A, T. 0229-266077, www.leenbakker.nl