fbpx
Profijt; ontwerp de perfecte zithoek

Profijt; ontwerp de perfecte zithoek

Stel u voor, een hoekbank die naadloos in uw interieur past en volledig voldoet aan uw comforteisen en stijlvoorkeuren. Dat is wat bij Profijt de bank Creon biedt en het unieke aan de Creon is de mogelijkheid om hem zelf samen te stellen.

Begin met het meten van de ruimte waar u de bank wilt plaatsen en ga naar de winkel op het Hof van Hoorn. Samen met één van de verkoopmedewerkers stelt u de perfecte bank samen. Daarna kiest u de rugleuning: een lage voor een moderne uitstraling of een hoge voor extra ondersteuning. Ook de zitdiepte is aanpasbaar. Voor een actieve zithouding kiest u een ondiepe zit, terwijl een diepe zit ontspanning biedt. 

Bij de Creon is er keuze uit vijf soorten armleuningen. Of u nu houdt van een hoge, brede leuning of een subtiele, smalle leuning, u creëert uw eigen ideale zitervaring. De bekleding en kleur zijn misschien wel de meest persoonlijke keuzes. Laat je creativiteit de vrije loop met een breed scala aan stoffen en kleuren uit de Profijt meubel stoffencollectie. Kom langs en doe mee met de EK winactie: raad het aantal voetballetjes en maak kans op een cadeaubon van €50,-.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl