fbpx
Goossens; fauteuil Scott

Goossens; fauteuil Scott

Neem plaats in het comfort van fauteuil Scott van Goossens en ervaar de diepe, zachte zit die je omhult als een warme omhelzing. De eikenhouten poot van deze fauteuil loopt naadloos over in de kenmerkende ronde rugleuning, wat een gestroomlijnde uitstraling creëert.

De gemêleerde stof voegt een subtiel speels element toe en maakt van Scott niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een decoratieve eyecatcher in de woonkamer of leeshoek. Of u nu ontspant na een lange dag of geniet van een goed boek, fauteuil Scott biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl. Verkrijgbaar vanaf 499,-. Fauteuil Scott in het echt bekijken? Of wilt u graag persoonlijk interieuradvies? Kom naar de Goossens winkel in Hoorn! Goossens realiseert uw persoonlijke interieur. In de omvangrijke collectie staan comfort en stijlvol design centraal. Dankzij talloze personalisatieopties vindt u altijd een meubel dat perfect bij u past.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12B, T. 0413-214125, www.goossenswonen.nl