fbpx
Parket Floors; laminaat

Parket Floors; laminaat

Laminaat is een kunststof product dat op een HDF-basis (High Density Fibreboard) wordt gelijmd. HDF-platen bestaan uit houtvezels die onder hoge druk worden geperst. Modern laminaat is bijna niet meer van echt hout te onderscheiden dankzij de verbeterde kwaliteit. 

Het is verkrijgbaar in diverse dessins, lengtes, breedtes en diktes. U kunt kiezen voor een V-groef voor een meer authentieke houten vloerlook, of voor een vloer zonder groef. Ook populaire stijlen zoals visgraat of natuursteenlook zijn mogelijk.

Voordelen laminaatvloer

Laminaat is populair omdat het voordeliger is dan PVC- of houten vloeren, eenvoudig te leggen en onderhoudsarm. Voor een laminaatvloer die op echt hout lijkt, is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Zo geniet u van de gewenste sfeer en duurzaamheid.

Onderhoud

Een kwalitatieve laminaatvloer gaat lang mee en is geschikt voor zowel normaal als intensief gebruik, zoals in drukbezochte bedrijven. Laminaat is eenvoudig schoon te maken en vergt weinig onderhoud. Let bij het dweilen op dat de doek niet te vochtig is en droog de vloer altijd na om schade te voorkomen.

Parket Floors Dr. C.J.K. van Aalstweg 10E, T. 0229- 504552, www.parketfloors.nl