fbpx
Profijt; kom proefzitten

Profijt; kom proefzitten

Stel uw ideale bank samen met de moderne hoekbank Loretio! Deze prachtige hoekbank, bekleed in een luxe weefstof en afgewerkt met een elegante vlindernaad, voegt een vleugje comfort en stijl toe aan elke woonkamer. De zachte, ronde belijning omarmt u als een warme omhelzing, perfect voor gezellige avonden met vrienden of ontspannen momenten alleen.

Met zijn beige fusion weefstof, die een luxe 3D-effect heeft en zacht aanvoelt, straalt deze bank klasse uit. De moderne metalen poten voegen een eigentijdse touch toe, waardoor deze bank perfect past in een modern interieur. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om op te zitten! Met een stevig zitgedeelte dankzij het polyetherschuim in de zitting en zachte, losse rugkussens voor extra comfort, biedt deze bank een heerlijke plek om te ontspannen.

Vindt u de stof niet mooi? Of is de opstelling te klein of te groot? U kunt kiezen uit verschillende opstellingen, kleuren, stoffen en comfortniveaus. Ontdek de mogelijkheden in de winkel en creëer uw perfecte zithoek. Komt u ook proefzitten? De medewerkers van Profijt staan voor u klaar.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl