fbpx
Sanidirect; winnaars Ballenbad actie

Sanidirect; winnaars Ballenbad actie

Tijdens week 17, 18 en 19 maakten klanten van Sanidirect uit heel het land, in totaal 30 winkels, kans op een waardecheque ter waarde van
€ 5000,-. De actie werkte als volgt: na aankoop van een product konden klanten een bal uit een ballenbad grabbelen en daarmee kans maken op een van de volgende prijzen: een Duravit toilet, een Grohe regendouche, badkameraccessoires ter waarde van €100,- of 15% korting op tegels. Bij het bestellen van een badkamer werd de gewonnen prijs direct verzilverd.

Om kans te maken op de waardecheque van €5000, moesten klanten na aankoop van een badkamer hun gegevens achterlaten op een formulier. De actie was landelijk en er zou in totaal één winnaar worden gekozen. Die winnaar werd op 13 mei jongstleden bekendgemaakt.

Deze keer ging de hoofdprijs naar de familie Muntjewerff, die hun nieuwe badkamer bij Sanidirect op het Hof van Hoorn hadden gekocht. Franchiser Jurgen Stout verraste, samen met zijn vrouw, de familie in de winkel met de waardecheque van € 5000,-. De familie was uiteraard zeer blij met hun prijs en verheugde zich op hun prachtige nieuwe badkamer. De actie was een groot succes en bracht veel blije gezichten bij de deelnemers.

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 10C, T. 0229-768996, www.sanidirect.nl