fbpx
Bot Meubelen;  6e eetkamerstoel gratis

Bot Meubelen; 6e eetkamerstoel gratis

Bot Meubelen heeft momenteel een fantastische actie. Tot en met 31 juli 2024 biedt Bot Meubelen bij aankoop van zes stoelen, de 6e eetkamerstoel gratis aan. Als alternatief kan men bij aankoop van vier eetkamerstoelen de vierde stoel voor de helft van de prijs krijgen.

Deze actie is een geweldige kans voor klanten om hun eetkamer opnieuw in te richten met stijlvolle en comfortabele stoelen. Bezoekers van de showroom kunnen de uitgebreide collectie eetkamerstoelen ontdekken en profiteren van deze aanbiedingen. Naast eetkamerstoelen vindt u bij Bot Meubelen natuurlijk een zeer uitgebreide collectie meubelen als banken, salontafels, verlichting en relaxfauteuils. U vindt hier vele toonaangevende merken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Voor meer informatie over de actie en de voorwaarden kunnen klanten terecht in de showroom. De medewerkers staan klaar om alle vragen te beantwoorden en te helpen bij het maken van de beste keuze voor het interieur. Deze kans mag u niet missen, dus u bent van harte welkom bij Bot Meubelen!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8B, T. 0229-266639, www.bot.nl