fbpx
Sanidirect; gouden details

Sanidirect; gouden details

Met gouden accenten en glanzende afwerkingen geeft u uw badkamer of toilet een luxueuze uitstraling. Het resultaat? Een trendy ruimte die echt opvalt. Met slechts enkele accessoires kunt u de look al creëren.

Goud is momenteel erg in trek in veel interieurs, inclusief badkamers en toiletruimtes. Het mooie van deze kleur is dat het makkelijk te combineren is met diverse kleuren en materialen. Goud is chic, en om een goede balans te vinden, raden we aan deze kleur te combineren met stoerdere materialen zoals beton. Denk aan een betonnen waskom in de badkamer of een betonnen fonteintje in het toilet. Een spiegel met een gouden rand voegt subtiel goud toe aan uw interieur. U heeft keuze uit diverse vormen, van trendy ronde spiegels tot spiegels met een meer retro look. Wilt u liever niet uw hele badkamer verbouwen? Voeg dan wat goud toe met luxe accessoires. 

Meer inspiratie nodig? Kom langs in de winkel op het Hof van Hoorn. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en gaan aan de slag met een 3D-ontwerp. Ook kunnen zij een 3D moodboard maken, zodat u meteen ziet welke kleuren en materialen goed bij elkaar passen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10C • Tel. 0229 – 76 89 96 • www.sanidirect.nl