fbpx
Jumper;  senior huisdier

Jumper; senior huisdier

In de wereld van huisdieren veranderen de behoeften naarmate ze ouder worden. Kittens en puppy’s hebben veel energie nodig voor groei, terwijl oudere katten en honden te maken krijgen met verminderde mobiliteit en een tragere stofwisseling.

Om tegemoet te komen aan deze veranderende behoeften, biedt leeftijdsgerichte voeding speciale ondersteuning.

Deze voeding bevat vaak ingrediënten zoals glucosamine en chondroïtine voor gezonde gewrichten, omega-3 vetzuren ter bescherming van het hart en de hersenen, en aangepaste eiwit- en vezelgehaltes om spiermassa te behouden en gewichtstoename te voorkomen.

Bij winkels als Jumper begrijpen deskundige medewerkers dat elke huisdier uniek is, vooral als ze ouder worden. Ze staan klaar om te helpen bij het selecteren van de juiste voeding op basis van leeftijd en gezondheidstoestand. Met advies op maat kunnen huisdiereigenaren er zeker van zijn dat hun geliefde viervoeters een gelukkig en gezond leven leiden, zelfs als ze de seniorfase bereiken.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8A, T. 0229-855707, www.jumper.nl