fbpx
Fietsenstunt;  kinderzitjes

Fietsenstunt; kinderzitjes

Fietsenstunt biedt een uitgebreid assortiment aan kinderzitjes van vertrouwde merken zoals Bobike en Urban Iki, bekend om hun innovatie en kwaliteit. Deze zitjes zijn onmisbaar voor fietsers met jonge kinderen. Ze bieden comfort en veiligheid voor zowel ouder als kind, met verstelbare gordels en voetsteunen voor stabiliteit.

De zitjes zijn eenvoudig te monteren op bijna elke fiets en verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren, waaronder voor- en achterzitjes. Bobike heeft opties voor verschillende leeftijden, zoals de Mini voor 9 maanden tot 3 jaar en de Maxi voor 9 maanden tot 6 jaar, beide met driepuntsgordels. Urban Iki, een opkomend merk, biedt trendy kleuren en ergonomisch design.

Fietsenstunt biedt hoogwaardige zitjes die voldoen aan veiligheidseisen. Bestel gemakkelijk online en profiteer van scherpe prijzen en snelle levering, inclusief gratis montage bij aanschaf van een nieuwe fiets. Zo geniet u zorgeloos van fietstochten met uw kind.

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 8, T. 085-0231426, www.fietsenstunt.nl