fbpx
Carpetright; traprenovatie

Carpetright; traprenovatie

Heeft uw trap een opfrisbeurt nodig? Misschien is de huidige staat versleten, gedateerd of past het niet meer bij uw interieur. Geen zorgen! Met een traprenovatie biedt Carpetright de perfecte oplossing, zonder gedoe of grote verbouwingen. Binnen één tot twee dagen transformeren ze uw trap tot een ware eyecatcher in huis.

Met de duurzame en veilige oplossingen, geschikt voor iedere trap, open of gesloten, geven ze uw trap een complete make-over. Dankzij overzettredes of trapplaten lijkt het alsof u een compleet nieuwe trap hebt laten installeren, maar dan zonder het prijskaartje en de rommel van hak- en breekwerk.

Laat de specialisten van Carpetright het werk voor u doen, zodat u snel kunt genieten van een trap die volledig aan uw wensen voldoet. Liever zelf aan de slag? Met de handige trapplaten kunt u ook zelf uw trap renoveren en een persoonlijke touch toevoegen.

Kies voor duurzaamheid en snelheid met traprenovatie van Carpetright. In de winkel vertellen ze u graag meer en maken ze snel een prijsopgave voor uw specifieke situatie.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 11, T. 0229-239975, www.carpetright.nl