fbpx
Beter Bed; seniorenbedden

Beter Bed; seniorenbedden

Overdag bent u actief en bezig met van alles en nog wat. ’s Nachts wilt u uw lichaam optimaal laten herstellen van alle inspanningen, zodat u de volgende dag weer vol energie en zonder klachten opstaat. Zeker als u wat ouder wordt, vraagt een goede nachtrust om comfort en functionaliteit.

De Comfort Collectie van Beter Bed sluit hier perfect op aan. Alle seniorenbedden hebben de ideale in- en uitstaphoogte en zijn verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering met duidelijke afstandsbediening. Er zijn tal van accessoires en hulpmiddelen die het u nóg makkelijker maken.

Voordelen

Allereerst is een bed bedoeld om in uit te rusten. Naast de kwaliteit van uw slaap, is het fijn als u er gemakkelijk in en uit kunt stappen en het zonder moeite kunt opmaken. Een comfortbed oftewel seniorenbed biedt dit gemak. U bepaalt zelf de hoogte van uw bed, wat ideaal is als u uw rug niet onnodig wilt belasten of speciale zorg nodig heeft. Wielen achter de bedpoten zorgen ervoor dat u het bed gemakkelijk verplaatst, bijvoorbeeld bij het stofzuigen. Heeft u lichamelijke klachten of wilt u deze voorkomen? Kies dan voor extra comfort met opties als een bedlift, uitstapverlichting, een uitstaphulp en een elektrisch in hoogte verstelbare bedbodem.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12, T. 0229-271884, www.beterbed.nl