fbpx
Superkeukens; wijnkast

Superkeukens; wijnkast

Bent u een echte Bourgondiër en drinkt u graag een wijntje bij uw vers bereide maaltijd? Of heeft u regelmatig gasten over de vloer die van wijn houden? Dan is een wijnklimaatkast misschien wel wat voor u.

Een constante temperatuur van de wijn is essentieel om te voorkomen dat de wijn te snel verouderd of bederft. Bij de luxere wijnkasten is het zelfs mogelijk om elke plank van een andere temperatuur te voorzien, zodat u verschillende soorten wijnen in één kast kunt bewaren.

In een wijnkast wordt uw wijn bewaard op serveertemperatuur, waardoor u er direct van kunt genieten. Wijnkasten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, stijlen en kunnen op diverse hoogtes geplaatst worden. Bij Superkeukens vindt u altijd een wijnkast die perfect aansluit op uw smaak én (nieuwe) keuken!

De keukenadviseurs van Superkeukens adviseren u graag over de mogelijkheden van een wijnkast in uw nieuwe keuken.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285194, www.superkeukens.nl