fbpx
Bouchier; inlegzolen op maat

Bouchier; inlegzolen op maat

Inlegzolen kunnen blessures en/of voetproblemen voorkomen. Een inlegzool zorgt voor een betere lichaamshouding en een efficiëntere afwikkeling, waardoor u meer uithoudingsvermogen hebt.

Soorten inlegzolen
Voor iedere sportdiscipline is een speciale zool verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld zooltjes speciaal voor sportschoenen, maar er zijn ook meer algemene zooltjes welke bijvoorbeeld in wandel- en werkschoenen gedragen kunnen worden. Ook is er verschil in diktes van de zool. Zo is er een Slim Fit zool wanneer u een vrij volle voet hebt. Deze zool is dunner, zodat er weinig ruimte in de schoen wordt ingenomen. Dit zorgt ervoor dat de voet niet in de schoen zal knellen. Voor de gemiddelde voet is er een standaard dikte beschikbaar.

Op maat
Bij Bouchier kunnen ze de inlegzolen op maat maken, zodat deze uw voeten perfect ondersteunen. Hiervoor verwarmen zij de zool wat er voor zorgt dat de zool te vormen is. Vervolgens staat u 10 minuten op de zolen, waardoor deze naar uw voeten vormen.

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 7C, T. 0229-215661, www.bouchiersc.nl