fbpx
Cooking-Festival bij EP:Beerepoot

Cooking-Festival bij EP:Beerepoot

In het weekend van 4 en 5 mei viert EP:Beerepoot een fantastisch Cooking-festival! Beleving en inspiratie staan centraal tijdens dit grootse in- en outdoor festival voor kookliefhebbers. Ontdek het EP:Beerepoot Cooking-Festival met meer dan 25 (kook)demonstraties, geweldige Cooking-aanbiedingen en nog veel meer. 

Diverse professionele chef-koks geven kookdemonstraties met de apparatuur van merken als ATAG, Siemens en KitchenAid. Zij demonstreren o.a. (stoom)ovens en inductiekookplaten van de verschillende merken aan de hand van verrassende gerechten waarbij u alle gelegenheid krijgt om uw vragen te stellen en te proeven. Zij laten u tijdens deze demonstraties graag zien hoe u het beste uit uw product(en) haalt.

Natuurlijk zijn er ook fantastische live demonstraties van barbecue-merken als Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard en Bestcharcoal. Het bedrijf Flamiacs komt, naast koken op het OFYR-kooktoestel, ook laten zien wat u allemaal met rookhout kunt doen en daarnaast kunt u door de Flamiacs uw messen professioneel laten slijpen. 

Als kers op de taart kunt u tijdens het Cooking-festival op 4 en 5 mei bij EP:Beerepoot terecht voor koffiedemonstraties van Siemens, Jura en Moccamaster. Daarnaast worden er live koffiebonen gebrand en kunt u op 4 mei de Spectral meubelspecialist alle vragen stellen met betrekking tot de Spectral (audio)meubels.

Kortom: kom vrijblijvend genieten van het meest inspirerende Cooking-evenement van dit voorjaar in het weekend van 4 en 5 mei bij EP:Beerepoot in Hoorn. U bent van harte welkom!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B, T. 0229-502420, www.epbeerepoot.nl