fbpx
Goossens; nieuwe inspiration store

Goossens; nieuwe inspiration store

Goossens groeit en opende vrijdag 19 april haar 26ste winkel, met 1.500 M2 aan woon- en slaapinspiratie verdeeld over 2 verdiepingen, op de woonboulevard ‘Hof van Hoorn’ in Hoorn. Hiermee wordt de collectie van Goossens nog gemakkelijker bereikbaar voor iedereen in Noord-Holland.

Tot op heden konden de klanten in deze regio terecht in de Goossens winkels in Amsterdam of Cruquius. Maar nu komt Goossens nog dichterbij, want de inspiration store op de woonboulevard in Hoorn is in de afgelopen maanden volledig verbouwd tot het nieuwste Goossens winkelconcept. Goossens levert met haar eigen collectie meubels en interieuradvies een mooie kwalitatieve toevoeging aan de andere winkels op de woonboulevard.  

“We zijn heel blij dat we onze klanten nu ook in dit deel van Noord-Holland kennis kunnen laten maken met ons nieuwe winkelconcept. Met deze winkel willen we de klanten graag inspireren met onze collectie en optimale service bieden. Goossens ontving tijdens de eerste dagen veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Goossens.” aldus Phillip Mes, CEO. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12B, www.goossenswonen.nl