fbpx
JYSK; woonaccessoires

JYSK; woonaccessoires

Bij JYSK vindt u een uitgebreid assortiment woonaccessoires die uw huis transformeren tot een gezellig thuis. Of u nu een Scandinavische, landelijke, romantische of industriële stijl heeft, JYSK heeft de perfecte decoraties om het interieur compleet te maken.

De woonkamer krijgt een nieuwe uitstraling zonder grote uitgaven te doen. U kunt kiezen voor trendy kussens en decoratieve elementen zoals spiegels en klokken. Vloerkleden zijn een perfecte finishing touch en JYSK biedt een divers aanbod, van binnen- tot buitenkleden, in verschillende vormen en maten.

Sfeerverlichting is zeer belangrijk in huis. In het assortiment van JYSK vindt u meerdere hippe tafellampen, hanglampen, staande lampen, klemspots en plafondlampen.Wanneer u kiest voor een natuurlijke look in huis, zijn de bamboe lampen erg leuk. Verlicht uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of hal met een trendy lamp van JYSK.

Ontdekt in de winkel op het Hof van Hoorn hoe het huis gestyled kan worden met de prachtige woonaccessoires van JYSK.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12C, T. 0229-212439, www.jysk.nl