fbpx
Praxis; alles voor buiten

Praxis; alles voor buiten

Bij Praxis draait alles om uw perfecte buitenervaring, en wat is een betere manier om daarvan te genieten dan met prachtige tuinmeubelen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, Praxis heeft het allemaal, en nog veel meer!

Het assortiment is een ware speeltuin voor iedereen die op zoek is naar tuinmeubelen, ongeacht budget of stijlvoorkeur. Van klassiek hout tot eigentijds wicker en robuust metaal, er is voor elk wat wils. Of u nu een intieme setting voor twee wilt creëren of een uitnodigende ruimte voor zes personen, bij Praxis hebben ze de perfecte match voor uw buitenruimte.

Maak uw buitenverblijf compleet met de uitgebreide selectie tuinkussens, schommelbanken om in weg te dromen, en handige windschermen voor die winderige dagen. Bij Praxis vindt u regelmatig geweldige aanbiedingen en speciale acties.

Wilt u meer informatie? Bezoek de winkel op het Hof van Hoorn om te kijken wat de tuinmeubel aanbieding van deze week is.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 14, T. 0229-249120, www.praxis.nl