fbpx
Sanidirect; ensuite badkamer

Sanidirect; ensuite badkamer

Een badkamer ensuite kunt u op diverse manieren creëren en is verkrijgbaar in iedere denkbare stijl. Wilt u weten hoe u deze luxe ruimte creëert en bent u benieuwd naar de voordelen? Ontdek het bij Sanidirect!

De badkamer ensuite kan op diverse manieren worden ingedeeld. Zo kunt u kiezen voor een gehele open badkamer in de slaapkamer. Bij een open badkamer heeft u nauwelijks privacy wanneer u met een partner de slaapkamer deelt of kinderen hebt die gebruik maken van de badkamer. Daarom wordt er ook vaak gekozen voor een badkamer ensuite met een kleine afscheiding. Hierbij wordt een kleine tussenmuur gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan smalle wand, waarbij aan de ene zijde een bed is geplaatst en de andere zijde is voorzien van een ‘badkamer’. Hierdoor kijkt u niet vanuit de slaapkamer de badkamer in, maar geniet u toch van de luxe uitstraling. 

Is een badkamer ensuite iets voor u en wilt u hiervoor nog meer inspiratie opdoen? Loop dan binnen bij Sanidirect op het Hof van Hoorn en laat u inspireren door de prachtige badkameropstellingen. Uiteraard helpen de medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10C • Tel. 0229 – 76 89 96 • www.sanidirect.nl