fbpx
Gamma; alles voor uw tuin

Gamma; alles voor uw tuin

Of u nu een compleet nieuwe tuin wilt aanleggen, uw huidige tuin wilt onderhouden of wilt verduurzamen, bij Gamma hebben ze de juiste materialen en stappenplannen om u op weg te helpen.

Tuinaanleg is een avontuur op zichzelf. Van het creëren van een stenen terras tot het plaatsen van een houten schutting, Gamma voorziet u van alle benodigde informatie en laat u stap voor stap zien hoe u zelfs de meest uitdagende projecten tot een succesvol einde brengt.

Bij Gamma is een uitgebreide bron van informatie beschikbaar over tuinieren. Of u nu interesse heeft in het bestrijden van ongedierte, het onderhouden van uw gazon of het snoeien van uw planten, bij Gamma kunt u vinden wat u nodig heeft om een gezonde en bloeiende tuin te creëren. En laten we duurzaamheid niet vergeten. Met de tips en tricks kunt u eenvoudig uw tuin verduurzamen zonder in te leveren op kwaliteit. Bespaar water door regenwater op te vangen, verminder afval door een compostbak te maken, of verhoog de veiligheid met duurzame buitenverlichting.

Kom langs bij Gamma op het Hof van Hoorn voor meer informatie en inspiratie voor al uw tuinprojecten.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6 • Tel. 0229 – 21 81 35 • www.gamma.nl