fbpx
Jysk; opbergen

Jysk; opbergen

Is opruimen ook niet uw favoriete bezigheid? Geen nood! Met de handige opbergmeubelen van JYSK, wordt opruimen en opbergen makkelijk én leuk. Ontdek het assortiment kasten, planken, opbergdozen en meer op JYSK.nl. Kies meubelen die passen bij uw woonstijl, of het nu Scandinavisch, landelijk of modern is.

Opbergmeubelen
Vind diverse boekenkasten in kleur, materiaal en formaat. Voeg een handige trolley toe voor decoratieve doeleinden of om eten en drinken te serveren.

Kledingkasten
Monteer eenvoudig zelf de kledingkasten met duidelijke handleidingen. Kies voor extra lades met een inzetlade. Ladekasten zijn ideaal voor t-shirts, ondergoed en handdoeken. Een stijlvol kledingrek is een handig alternatief.

Handige opbergers
Organiseer Lego en Duplo met onze SmartStore opbergboxen. Stevig, afsluitbaar en transparant voor gemakkelijke identificatie van de inhoud.

Stijlvolle ladekasten
Bewaar opgevouwen textiel zoals bedlinnen in een ladekast om het fris en kreukvrij te houden. Plaats een hippe ladekast in de slaapkamer, zolder of babykamer, waar het ook dienst kan doen als commode.

Kom voor meer informatie naar de winkel op het Hof van Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12C, T. 0229-212439, www.jysk.nl