fbpx
Profijt; gezellig interieur

Profijt; gezellig interieur

Karpetten zijn veel meer dan alleen vloerkleden; ze zijn de kers op de taart als het gaat om interieurdecoratie. Ze bieden niet alleen comfort maar voegen ook warmte en sfeer toe aan uw huis.

Karpetten creëren een warme en uitnodigende basis voor een ruimte waar gezelligheid en comfort hand in hand gaan. Ze voelen heerlijk zacht aan uw voeten en zorgen ervoor dat een kille vloer in een warme en uitnodigende hoek wordt omgetoverd. Maar de waarde van karpetten gaat verder dan comfort. Of u nu gaat voor een gedurfd geometrisch patroon of een vintage design, een karpet kan uw persoonlijke stijl naar voren brengen. Om ervoor te zorgen dat het harmonieert met de rest van uw inrichting, is het verstandig om de stijl en kleur van uw meubels en muren in overweging te nemen.

Wilt u uw woning woning ook met een karpet verrijken? Profijt Meubel Hoorn biedt een uitgebreide collectie in verschillende stijlen, maten en kleuren. De deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte karpet dat naadloos aansluit bij uw interieur. Kom naar de winkel en laat u inspireren en adviseren. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C • Tel. 0229 – 28 51 90 • www.profijtmeubel.nl