fbpx
Beddenreus; beste bed voor u

Beddenreus; beste bed voor u

U bent toe aan een nieuw bed, maar wat maakt het ene bed nou beter dan het andere? Waar zitten de verschillen in en wat past het best bij u? Het juiste beddenadvies is onmisbaar.

Een bed wordt meestal verkocht als een los bedframe (ombouw). Daar dient nog een bedbodem in te komen, deze kunt u zelf uitkiezen en is meestal een lattenbodem. Daarop komen één of twee witte matrassen te liggen. In witte matrassen zit zowel ondersteuning als comfort verwerkt, waardoor u geen topper meer nodig heeft.

Een boxspring is een compleet slaapsysteem dat is opgebouwd uit verschillende lagen. Een boxspring heeft als bedbodem een gestoffeerde box met veren. Bovenop deze box komt een gestoffeerd matras, dit zorgt voor jouw ondersteuning en is vaak in twee hardheden beschikbaar (soepel en stevig). Bovenop het matras komt nog een topper, deze zorgt voor uw comfort. Een boxspring is dus een combinatie van als het ware verschillende matrassen op elkaar, dit geeft een luxe uitstraling. 

Een matras is gemiddeld na 8 jaar aan vervanging toe, zodat u kunt rekenen op optimale ondersteuning en hygiëne.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10B • Tel. 0229 – 50 47 42 • www.beddenreus.nl