fbpx
SaniDirect; wellness badkamer

SaniDirect; wellness badkamer

Een wellness badkamer gaat verder dan een luxe badkamer en omvat elementen zoals een Sunshower, stoomcabine, bubbelbad, infrarood douche of zelfs een sauna.

Een Sunshower simuleert zonnestralen met UV-licht, zodat u van de helende werking van de zon kunt genieten zonder de nadelen van te veel zonlicht. Een stoomcabine voegt ontspannende stoomsessies toe aan uw douche-ervaring.

Een wellness badkamer bevat ook luxe ligbaden, zoals bubbelbaden, whirlpools of jacuzzi’s. Zelfs in kleine badkamers kunt u een spa-gevoel creëren met rustgevende kleuren en grote regendouches. Accessoires, zoals groene planten, goudaccenten en sfeervolle verlichting, maken de wellness-sfeer compleet.

U kunt uw ideale wellness badkamer visualiseren met de 3D-ontwerptool van SaniDirect. Wij nodigen u uit bij SaniDirect op het Hof van Hoorn om onze showroom te bezoeken, waar professionele adviseurs u kunnen begeleiden. SaniDirect helpt u bij het creëren van een oase van ontspanning en luxe in uw eigen huis.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10C • Tel. 0229 – 76 89 96 • www.sanidirect.nl