fbpx
EP:Beerepoot; Mega Uitverkoop

EP:Beerepoot; Mega Uitverkoop

De Mega Uitverkoop bij EP:Beerepoot is bijna afgelopen. Nog tot 31 januari kunt u bij alle filialen van EP:Beerepoot terecht voor extreem scherpe uitverkoop deals. Bekijk de Mega Uitverkoop folders van EP:Beerepoot voor de beste deals of kom naar een van de filialen voor voordeel tot wel 50% korting op een groot deel van het assortiment. 

Naast hoge kortingen op o.a. televisies, wasmachines, drogers, koelkasten en inbouwapparaten, kunt u deze week ook bij EP:Beerepoot terecht voor de beste BBQ-deals. Koop nu een kamado van The Basterd, Kamado Joe of Big Green Egg voor een fantastische (winter)barbecue of om alvast voorbereid te zijn op het mooie weer. 

Dyson kortingen
Profiteer bovendien van exclusieve Dyson Deals met kortingen tot wel €200! EP:Beerepoot is dé Dyson expert van Noord-Holland. U kunt hier terecht voor het complete assortiment. De winkel in Hoorn beschikt zelfs over de enige Dyson Shop-in-Shop van Noord-Holland. Bent op zoek naar een Dyson (steel)stofzuiger, haarverzorgingsproduct of luchtreinigingsapparaat? Sla dan nu uw slag, op is op.

Het filiaal in Hoorn is elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00. 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B • Tel. 0229 – 50 24 20 • www.epbeerepoot.nl