fbpx
Bouchier; skionderhoud

Bouchier; skionderhoud

Men besteedt vaak veel aandacht aan het kopen van de juiste ski’s of snowboard, maar met onvoldoende onderhoud haalt u niet het beste uit het materiaal naar boven. Met regelmatig onderhoud aan uw materiaal verlengt u de levensduur en verhoogt u het skiplezier.

Er wordt aangeraden om voor vertrek uw ski’s of snowboard langs te brengen voor een verse waxlaag. Door deze verse laag glijdt en draait u beter dan met een oudere, ingedroogde laag. Ook kunnen ze bij Bouchier meteen nakijken of de ski’s nog goed staan afgesteld. Neem hiervoor wel uw ski- of snowboardschoenen mee. Dan gaat u vast en zeker een topvakantie tegemoet. 

Onderhoud
Er zijn diverse beurten beschikbaar om uw ski’s of snowboard in topconditie te houden. Het onderhoud zelf wordt verzorgd door Dr. Wax. Dr. Wax een begrip in de onderhoudswereld van ski’s en snowboards. Weet u niet zeker wat de beste keus voor uw ski’s of snowboard is? Onze adviseurs helpen u graag verder! Wilt u meer informatie? Kom naar de winkel op het Hof van Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 7C • Tel. 0229 – 21 56 61 • www.bouchiersc.nl