fbpx
Profijt; interieur vernieuwen

Profijt; interieur vernieuwen

Laat uw interieurdromen uitkomen en ontdek de speciale aanbiedingen bij Profijt Meubel op het Hof van Hoorn. Of u nu verlangt naar een knusse bank voor filmavonden, een trendy eettafel voor gezellige diners, of prachtige decoraties om uw huis een nieuwe look te geven, bij Profijt Meubel Hoorn vervullen ze met plezier al uw wensen.

In de uitgebreide collectie vindt u kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken in diverse materialen en stoffen. Veel van deze meubelen zijn volledig naar eigen smaak samen te stellen. Bij Profijt Meubel bent u verzekerd van de laagste prijs, snelle levering en volledige garantie. Profiteer nu van de speciale aanbiedingen op meubelen die plaatsmaken voor de nieuwe collectie. De meubelen in de aanbieding zijn dan ook direct mee te nemen. Daarnaast zijn veel meubelen direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

De ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren over alle stijlvolle meubels en accessoires. Transformeer uw interieur en profiteer van de Sale! Kom vandaag nog langs en geniet morgen al van uw nieuwe interieur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C • Tel. 0229 – 28 51 90 • www.profijtmeubel.nl