fbpx
RightWash; WinterWasWeken

RightWash; WinterWasWeken

Was bij RightWash in Hoorn en win een auto naar keuze. Iedereen die in januari z’n auto wast bij RightWash op het Hof van Hoorn (achter de Gamma) ontvangt in het kader van de BOVAG WinterWasWeken bij elk bezoek een kanskaart. Daarmee maakt elke klant kans op een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro of een van de andere prijzen. In 2023 viel de hoofdprijs bij RightWash Hoorn!

Kanskaart
De kanskaart vertegenwoordigt sowieso al korting op verschillende vrijetijdsbestedingen of producten van een workshop thuis, sportartikelen tot een dagje uit. Meedoen aan deze spraakmakende actie is heel simpel, want met de unieke code op de kanskaart kan deelname via internet automatisch worden geactiveerd. De winnaar van de hoofdprijs mag met de cheque van 10.000 euro zelf een nieuwe of gebruikte auto, motor en/of fiets (met BOVAG Garantie uiteraard) uitzoeken op de website via BOVAG.nl 

Van Fiat Panda tot Bakwagen met Laadklep
RightWash kan ze allemaal aan; zelfs hoge bestelbussen, vrachtwagentjes, campers en caravans worden weer helemaal schoon. De moderne wasstraat met kettingbaan wast alles tot 2.10 m hoogte, daarnaast beschikt men over een grote roll-over machine met een washoogte tot wel 4 meter. Alle auto’s krijgen een handmatige voorwas zodat ook de zgn. schaduwplekken waar de was borstels niet bij komen toch schoon worden. Bovendien raakt er daardoor geen borstel de auto terwijl er nog zand of ander schurend vuil op de auto aanwezig is. 

Ook in de winter wassen
Het team van RightWash legt uit waarom het van groot belang is om juist nu de auto regelmatig te wassen. “In de winter liggen de wegen bezaaid met troep. Sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheid, dit zorgt voor vuile ramen met slecht zicht en kunnen de lak en de velgen aantasten, maar hechten zich ook in de wielkasten en aan de onderkant van de auto. Daar heeft de auto vanzelfsprekend onder te lijden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functioneren. Bedenk daarbij dat veel moderne auto’s allerlei systemen aan boord hebben die gebruik maken van camera’s, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige wasbeurt is zeker geen overbodige luxe. Na het wassen kan de auto gratis worden gestofzuigd en de banden op spanning worden gebracht op het inpandige plein. En de komende weken levert het tijdens de BOVAG WinterWasWeken bij ons bedrijf ook nog een mooi extraatje op voor iedereen! 

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6C • Tel. 0229 – 29 16 91 • www.rightwash.nl