fbpx
Profijt; knallend het jaar in

Profijt; knallend het jaar in

Tijdens de feestelijke eindejaarsperiode is Profijt omgetoverd tot een warme en gezellige omgeving compleet met inspirerende items en schitterende kortingen.

Of u nu verlangt naar een gezellige bank voor de winteravonden, een trendy eettafel met comfortabele stoelen voor intieme diners of prachtige decoraties om uw huis te verfraaien, Profijt vervult al uw wensen. Ontdek de speciale aanbiedingen op meubelstukken die ruimte moeten maken voor de nieuwe collectie. Veel items zijn, zoals gebruikelijk, direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel kunt genieten van de nieuwe aankoop.

De deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de volledige meubelcollectie en accessoires. Mis deze kans niet om met sprankelende kortingen het nieuwe jaar in te luiden. Breng een bezoek aan Profijt Meubel Hoorn en laat u inspireren.

Het team van profijt Hoorn wenst u een 2024 vol sfeer en comfort.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C • Tel. 0229 – 28 51 90 • www.profijtmeubel.nl