fbpx
Carpetright; Room-visualiser

Carpetright; Room-visualiser

Een nieuwe vloer kiezen vanaf een kleine staal of plank kan lastig zijn. Met de Room-visualiser ziet u in een paar klikken hoe uw gekozen vloer staat in een ruimte. Het is zelfs mogelijk om een foto van uw eigen woonruimtes te uploaden, zodat u zeker weet of uw gekozen vloer ook uw droomvloer is.

De Room-visualiser kan zowel op desktop, tablet als mobiel worden gebruikt. Handig: er is dus geen app nodig. De planner werkt direct op alle apparaten. U hoeft geen gegevens achter te laten, maar kunt meteen aan de slag. Open de Room-visualiser en upload of maak een foto. U kunt één van de standaard interieurs gebruiken. Kies in het menu uit laminaat, PVC, parket, vinyl of tapijt. U kunt ook selecteren op uw gewenste kleur. Speel met de verschillende vloeren en laat u inspireren. 

De experts van Carpetright staan altijd voor u klaar om u te helpen met keuzes maken of om u advies te geven. Kom langs in de winkel op het Hof van Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 11 • Tel. 0229 – 23 99 75 • www.carpetright.nl