fbpx
Medec; eindejaarsknallers

Medec; eindejaarsknallers

Het einde van het jaar komt alweer dichtbij en dat betekent dat er leuke eindejaar acties zijn bij Medec Wonen en Slapen. Het team van Medec Wonen en Slapen kijkt terug op een bewogen maar tevreden jaar.

Kortingen op het assortiment
Om het jaar leuk af te sluiten geeft Medec Wonen en Slapen in samenwerking met de leveranciers interessante kortingen op het hele assortiment. Voor u als klant is dit het juiste moment om een goede deal te scoren als u op zoek bent naar een nieuwe relaxfauteuil, bank, bed, tafel of kast.

Showroomopruiming
Daarnaast zijn er ook diverse showmodellen te koop voor aantrekkelijke prijzen en uiteraard direct leverbaar. Er zijn diverse boxsprings, banken, kastmeubelen en eettafels in de opruiming om ruimte te maken voor de nieuwe collectie.

Extra korting op 2e kerstdag
Op 2e kerstdag is Medec Wonen en Slapen geopend van 12.00 tot 17.00 uur en als u met kerst komt winkelen krijgt u nog eens 5% extra kassakorting bovenop de lopende acties. Hierbij zijn actieprijzen en opruimingsprijzen uitgezonderd. Het team van Medec verwelkomt u graag in de showroom om onder het genot van een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers te komen shoppen. 

U kunt Medec Wonen en Slapen bereiken door te bellen met 0229-267413 of mailen naar verkoop@medecwonen.nl

Het Team van Medec Wonen en Slapen wenst u fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 11, T. 0229-267413, www.medecwonen.nl