fbpx
JYSK; mooie kersttafel

JYSK; mooie kersttafel

Het gebruikelijke rood en groen voor kerst? Dat hoeft allang niet meer! Verrijk uw tafel met kleuren die bij uw stijl passen. Mix en match verschillende tinten binnen dezelfde kleur voor een samenhangend en oogstrelend geheel.

Linnen servetten zijn de perfecte touch voor deze feestelijke gelegenheid. Voeg een vleugje luxe toe aan uw tafelschikking en herbeleef de vreugde van voorgaande momenten telkens als u ze opnieuw gebruikt. Breng de natuur naar binnen met verse dennentakjes of gedroogde bloemen. Een subtiel takje op elk bord of een prachtige vaas op tafel geeft een gratis, prachtig accent aan uw feesttafel.

Wat dacht u van kleine geschenkjes voor uw gasten? Zelfgemaakt of gekocht, het gebaar zal zeker gewaardeerd worden en maakt het feest nog specialer. Een tafelloper voegt elegantie toe aan uw tafeldecor. Of het nu over een tafelkleed ligt of de tafel siert, combineer het met een prachtig kerststuk in het midden voor een extra feestelijk tintje. Laat uw tafel stralen met sfeervolle verlichting. Kleine lampjes, kaarsen en zelfs de verlichte kerstboom zorgen voor die warme, intieme sfeer die past bij deze tijd van het jaar.

Met JYSK kunt u een kersttafel creëren die de perfecte mix is van stijl, gezelligheid en feestelijke magie! Kom voor inspiratie naar het Hof van Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12C, T. 0229-212439, www.jysk.nl