fbpx
Beter Bed; ideale matras

Beter Bed; ideale matras

Wilt u online bekijken welke matrassen bij uw lichaam en slaapwensen passen? Maak dan gebruik van de online Beter Slapen ID.

Via de online Beter Slapen ID beantwoordt u 8 vragen die kenmerkend zijn voor uw lichaam en slaapwensen. De unieke combinatie van deze persoonlijke kenmerken bepaalt uw persoonlijke slaapprofiel. Aan dit profiel worden de 5 best passende matrassen gekoppeld. 

Gaat u toch liever naar de winkel om op een matras te gaan liggen dat uw lichaam helemaal door meet? Maak dan eenvoudig via de website een afspraak. Terwijl u op de Beter Slapen ID ligt, verzamelt deze duizenden datapunten over u en uw lichaamstype. Aan de hand van een aantal persoonlijke vragen en de metingen maken ze uw persoonlijke profiel, uw Beter Slapen ID. De resultaten uit de Beter Slapen ID worden gematcht aan het volledige matrassen assortiment om u te voorzien van een objectief en best passend advies.

Aan de hand van de uitslagen van de test gecombineerd met de kennis van de slaapadviseurs in de winkel, kunnen ze u voorzien van het beste en onafhankelijke en meest passende advies!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12, Tel. 0229 – 27 18 84, www.beterbed.nl