fbpx
Bouchier; skischoenen op maat

Bouchier; skischoenen op maat

Bij Bouchier Sport 2000 streven ze ernaar om uw wintersportervaring zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Daarom bieden ze skischoenen op maat aan door middel van bootfitting. Ontdek hoe de expertise en technologieën uw skischoenen kunnen transformeren voor een pijnvrije en plezierige tijd op de piste.

Bootfitting
De bootfitting-experts analyseren uw skischoenen om eventuele pijnpunten te identificeren. Ze passen de schoenen aan, zodat u pijnvrij van de berg af kunt glijden. Het doel is om uw wintersportervaring te verbeteren door het maximaliseren van comfort.

Nieuwste voetscan
In de winkel hebben ze de nieuwste voetscan van Safesize beschikbaar. Met deze geavanceerde technologie kunnen ze uw voeten en onderbenen nauwkeurig scannen. De 360° scan onthult exact waar eventuele knelpunten zich bevinden.

Bent u benieuwd naar de apparaten, skischoenen en alle mogelijkheden die ze bieden? Kom gerust langs in de winkel. De deskundige adviseurs staan klaar om uw wintersport onvergetelijk te maken.

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 7C, T. 0229-215661, www.bouchiersc.nl