fbpx
Profijt; nieuw woonprogramma

Profijt; nieuw woonprogramma

Bij Profijt Meubel op het Hof van Hoorn vindt u nu de nieuwste aanwinst: Het woonprogramma Varkala. Laat u verrassen door dit nieuwe woonprogramma, dat zich kenmerkt door donkerbruin mangohout met een zwart metalen frame. 

Deze serie biedt een moderne uitstraling met elegantie, perfect om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. De kasten en bijzettafels zijn met zorg vervaardigd en afgewerkt met verfijnde latjes, die niet alleen een eigentijds karakter toevoegen, maar ook een subtiele touch aan uw interieur geven. Kies voor een eigen stijl, want het dressoir en tv-meubel kunnen zowel met als zonder marmeren bovenblad worden geleverd. De tv-meubelen zijn voorzien van een handige opening aan de achterzijde voor een nette kabeldoorvoer. De bijzettafels worden knock-down geleverd, wat betekent dat je ze nog even moet monteren.

Onderhoud is een fluitje van een cent: veeg de meubels schoon met een lichtvochtige doek en wrijf ze droog met een schone doek. Zo behoud u moeiteloos de prachtige uitstraling van Varkala.

Profijt Meubel is de slimste keuze. Zo krijgt u gegarandeerd de laagste prijs en zijn veel van onze meubels direct uit voorraad leverbaar.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl