fbpx
Leen Bakker; modulaire banken

Leen Bakker; modulaire banken

Makkelijk, leuk en hip: modulaire banken. Ofwel: banken opgebouwd uit losse elementen waarmee u een bank zo groot of zo klein maakt als u maar wilt. Ideaal als u ervan houdt om af en toe uw interieur te veranderen of als u een unieke bank wilt samenstellen.

Zelf samenstellen
Of je nu een twee- of drie-zitter wilt, met of zonder armleuning of een hoekbank. Met de losse elementen van een modulaire bank zijn oneindig veel opstellingen mogelijk. Maar niet alleen de opstelling, ook de kleuren en de bekleding, kun je zelf kiezen. De UMIX bank Brooklyn-N.Y. is de perfecte modulaire bank. Ook is er een nieuw model in de collectie: UMIX bank Astoria. Deze heeft ronde vormen en het is mogelijk om alle onderdelen los van elkaar weg te zetten.

Kortom: een bank geheel op maat die past bij uw unieke woonsituatie. En die verandert nog weleens! Zo kan het goed zijn dat u een tweezitter koopt wanneer u net gaat samenwonen. En u een paar jaar later, bij een eventuele gezinsuitbreiding, de bank uitbreidt met andere modules uit dezelfde serie.

Kom voor inspiratie naar de winkel op het Hof van Hoorn.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15A, T. 0229-266077, www.leenbakker.nl