fbpx
Profijt; Black Friday Deals

Profijt; Black Friday Deals

Het wachten is voorbij! Profiteer van de geweldige Black Friday-deals bij Profijt Meubel Hoorn en kom nu langs om meubelen en leuke woonitems te scoren met Black Friday voordeel. Of je nu op zoek bent naar een geheel nieuw interieur of dat je alleen jouw interieur wilt opfrissen met nieuwe accessoires, wij hebben nu iets speciaals voor jou.

10% extra korting op de showroomsale: Ontdek een prachtige selectie meubels en accessoires in de showroom die met extra korting weggaan. Zo creëert u de perfecte sfeer in uw huis zonder uw budget te overschrijden.

U krijgt nu bovendien 20% korting op accessoires dus dit is het moment om uw huis met stijlvolle accessoires zoals sierkussens, karpetten, verlichting en wanddecoratie aan te kleden. Voeg die finishing touch toe aan uw interieur met deze onweerstaanbare aanbiedingen. Wacht niet te lang, want deze actie is slechts geldig tot en met 26 november aanstaande. Mis deze kans niet! Upgrade uw interieur en bespaar tegelijkertijd. Voor meer informatie en deskundig advies staat het Profijt team voor u klaar.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl