fbpx
Superkeukens; stylingtips

Superkeukens; stylingtips

De herfst is hier, met zijn kenmerkende beelden van vallende bladeren en regen tegen het raam. Nu we meer binnenshuis doorbrengen, is het tijd om uw keuken te transformeren.

Geef u muur een warme tint zoals taupe, terracotta of roestbruin voor karakter en sfeer. Voeg subtiel herfstige elementen toe, zoals pompoenen, wanddecoraties en gedroogde takken, voor een herfstachtige uitstraling.Maak u keuken gezellig met plaidjes, kussentjes en geurkaarsen. Kies herfstige geuren zoals kaneel, pompoen of appel. Bewaar uw kruiden in doorzichtige potten met labels voor een praktische én stijlvolle touch. Richt een hoekje in voor uw koffie- of theemomenten. Gebruik trendy accessoires en maak het persoonlijk met boeken en herfstdecoratie.

Met deze stylingtips maakt u uw keuken de meest gezellige ruimte van het huis deze herfst. Het fijne van deze tips is dat u er uw eigen draai aan kunt geven, waardoor u er na de herfst ook nog plezier van hebt.

U bent welkom bij Superkeukens op het Hof van Hoorn voor meer keukeninspiratie en trends.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285194, www.superkeukens.nl