fbpx
Praxis; winterplant in de spotlight

Praxis; winterplant in de spotlight

De winterplanten maken onze tuinen levend in de meest koude periode van het jaar. Daarom verdienen ze wel een plekje in de spotlights, maar hoe zorgt u dat uw winterplanten echt kunnen shinen in de tuin?

Plantenbakken
Met plantenbakken en bloempotten verplaats u makkelijk uw buitenplanten door uw tuin, óf naar binnen. Uw eigen unieke vierkante planten bak maakt u natuurlijk zelf.

Winterplanten
Voor een gezellige wintertuin is het cruciaal om uw winterplanten goed te plaatsen, zoals op een karretje, oppottafel, muurtje of tegen een hekwerk, zoals klimop. Kies slim om ze in het oog te laten springen. Neem een kijkje in het assortiment voor alle soorten hekwerken waar uw planten tegenaan kunnen groeien.

Verlicht uw planten
Kies de juiste buitenverlichting voor het accentueren van uw planten in het donker, . Gebruik grondspots om specifieke planten in het licht te zetten. Dit verhoogt de avondsfeer in uw stijlvol ingerichte tuin. Als u een speels effect wilt, overweeg dan een kleurrijke lichtslinger voor uw tuin.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 14, T. 0229-249120, www.praxis.nl